Aarhus fra tagrenden

Gennem det seneste års tid har vi forsøgt at give vores følgere et indblik i, hvordan Aarhus ser ud fra tagrenden. Det er der kommet rigtig mange fine billeder ud af, som du kan se på vores Instagram-profil.
Vores mest ‘likede’ billede er taget fra en tagrende i Graven i Latinerkvarteret i Aarhus C (se billedet nedenfor). Det skyldes nok, at rigtig mange Aarhusianere kender denne gade og har gode minder her fra. Vores billeder af Aarhus fra tagrenden er nået vidt omkring og har endda været delt af Aarhus Kommune på deres sociale medier. Også selveste Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard eller kaptajn Bundsgaard, som han bliver kaldt i folkemunde, følger vores profil.

Vores eget ynglingsbillede

Vi har selvfølgelig også et billede som vi selv synes er det aller fedeste. Det er nemlig billedet nedenfor, der er taget fra en MEGET tilgroet tagrende i Holbergsgade i Aarhus C. Billedet viser meget godt, hvordan en typisk tagrende ser ud, når den ikke er blevet renset i mange år. Samtidigt er billedet rigtig flot visuelt, da den viser hvordan denne gamle gade i Aarhus ser ud fra tagrenden, og hvordan græsset faktisk tilføjer lidt naturvækst til denne flotte bygade.

Følg meget gerne med i Aarhus fra tagrenden

Hvis du synes det lyder sjovt og spændende med vores profil på Instagram, så følg os endelig! Vi synes det er mega sjovt at vise en lille bid af vores hverdag, og hvor flot Aarhus faktisk er her oppe fra tagrenden.