HVAD KOSTER RENSNING AF TAGRENDER?

Skal vi rense dine tagrender?

Vi renser tagrender i alle højder, længder og faconer

Altid tilfredse kunder

Før- og efterbilleder af tagrenderne

Stueplan

2000 kr. inkl. moms

Førstesal

2.500 kr. inkl. moms

Over 8 meter

Kontakt for at få en pris

Rensning af tagrender pris

Vores priser på at få renset tagrender starter ved 2.000 kr inklusiv moms, men kontakt os endelig for et udforpligtende tilbud – vi vil hellere end gerne imødekomme dine behov. Har du en carport, skur eller garage renser vi også gerne disse.

 

Priser på tagrenderens kan variere…

Prisen for rensning af tagrender kan variere, da der i nogle tilfælde er tale om nogle meget høje bygninger, som kræver avanceret udstyr. Det kan f.eks. være de skal renses med en special-lift.

I det fleste tilfælde kan vi dog rense tagrenderne med vores special-støvsuger, som kan rense tagrender i op til 12 meters højde stående fra jorden. Så kontakt os endelig, hvis du er i tvilv eller har spørgsmål til hvordan vi skal rense netop dine tagrender.

Du har også mulighed for at læse vores kunders ofte stillede spørgsmål rensning af tagrender.

 

Høj tilfredshed

Hos TagrendeRensen går vi op i at alle kunder får den allerbedste behandling hver gang. Vi elsker at give vores kunder en god oplevelse, det faktisk det vi lever og ånder for. Du kan læse flere af vores dejlige kunders anmeldelser på Google Reviews.

Vi har nu af flere omgange valgt firmaet TagrendeRensen ApS til udførelse af opgaver på Aarhus universitetshospital – der har hver gang været styr på aftaler, udførelse og efterfølgende dokumentation, så jeg kan kun give firmaet de bedste anbefalinger til andre.

Driftansvarlig

Aarhus Universitets hospital

Sublim service hele vejen igennem. Virkeligt anbefalelsesværdigt firma! 

Marianne & Brian

Privatkunder i Aarhus

Fantastisk rådgivning før, under og efter samt yderst professionel service hele vejen igennem, vil helt sikkert benytte jer igen.

Frederik Kjærgaard

Privatkunde i Aarhus