Skal vi rense dine tagrender?

Rensning af tagrender

Læs her på siden hvorfor du skal vælge os

Vi renser tagrender i alle højder, længder og faconer

Altid tilfredse kunder

Før- og efterbilleder af tagrenderne

Hvad indebærer en tagrenderensning hos TagrendeRensen?

 • Rensning af tagrender

  Tagrenderne renses for slam, blade og andet snavs. Dette er ofte med til at ødelægge eller stoppe tagrenderne, så vandet ikke kan løbe frit igennem dem. En rensning af tagrenderne er derfor vigtig for at undgå tilstoppede tagrender.

 • Rensning af nedløb

  En tagrenderens indebærer også rensning af nedløb, da disse ofte tilstoppede og renses derfor også. Nedløb kan forårsagde at tagrenderne flyder over og vandet vil løbe ned af facaden.

 • Billeddokumentation

  Efter en rensning af tagrenderne sender vi før- og efterbilleder af rensningen tagrenderne. Vi kalder denne dokumentation for et RenseBevis, som bliver sendt få dage efter rensningen sammen med fakturaen. Denne dokumentation kan bruges som supplement til at bevise overfor forsikringen, at tagrenderne er blevet renset.

 • Tagrendetjek 

  Når vi udfører en rensning tjekker vi altid tagrendernes samt nedløbenes tilstand både før og efter en rensning, så eventuelle skader kan noteres og udbedres.

 Derfor skal du have renset dine tagrender

Fyldte tagrender kan forårsage vandskader på din bolig. Det er derfor enormt vigtigt at få gennemset eller renset dine tagrender og nedløb mindst én gang om året.

Tagrenderne er med til at beskytte huset mod de store mængder af regn der årligt nedfalder i Danmark. Det er desværre ikke små skader på dit hus, men store skader som skimmelsvamp, revner i murværk og fugtproblemer indendørs i din bolig.

Vores klare anbefaling er derfor at tagrenderne bliver renset enten professionelt eller af dig selv én gang om året. Vi hjælper dig selvfølgelig meget gerne med det sure og beskidte arbejde. Du kan altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud på en tagrenderens.

Rensning af tagrender er ikke raketvidenskab, men det kræver en stor portion knofedt at få tagrenderne til at fungere 100%

Vi har efterhånden en del erfaring!

Vi har over 10 års erfaring med rensning af tagrender