Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor kan du læse de ofte stillede spørgsmål vi får fra vores kunder om tagrenderensning

Vi renser tagrender i alle højder, længder og faconer

Altid tilfredse kunder

Før- og efterbilleder af tagrenderne

F.A.Q.

Ofte stillede spørgsmål om tagrenderensning

Hvordan renser I tagrenderne?

Vi udfører altid en tagrenderensning på følgende måde:
1. Først renser vi tagrenderne for slam, blade og andet snavs
2. Herefter fjernes fastgroet snavs.
3. Efterfølgende tilses eventuelle tilstoppede nedløb som vi ligeledes renser
4. Slutteligt gennemser vi tagrenderne for huller, som herefter lappes, hvis det er muligt

Skal jeg være hjemme?

Det korte svar er ‘nej’, men det er da altid hyggeligt hvis du er hjemme, når vi er skal lave en tagrenderensning på dine tagrender.

Kan I rense tagrender i alle højder?

Hos TagrendeRensen har vi netop specialiseret os i, at tagrenderensning i alle højder, længder og faconer. Det vil sige at, hvis en tagrenderensning ikke kan udføres fra en stige, har vi adgang til lifte i alle størrelser, som muliggør at vi altid kan nå tagrenderne. Og husk på at en tagrenderensning kan være en farlig affære at gøre selv, da det altid er farligt at arbejde på stige eller i lift. 

Får man et bevis på at tagrenderne er blevet renset?

Vi tager altid før og efter billeder af tagrenderensningen og sender disse billeder efterfølgende. Billederne kan du bruge som dokumentation til dit forsikringsselskab på at der er udført tagrenderensning og at tagrenderne er blevet vedligeholdt. Forsikringsselskaber dækker nemlig ikke vandskader på huset, hvis tagrenderne ikke har været renset og vedligeholdt. Det kan derfor være rigtig dyrt ikke at få dem renset 1-2 gange om året.

Hvor ofte skal tagrenderne renses?

Vi anbefaler at man får lavet en tagrenderensning minimum 1-2 gange om året, men hyppigheden afhænger dog af de omgivelser tagrenderne er i. Bor man eksempelvis tæt på en skov, hvor der er kraftigt løvfald anbefaler vi at man minimum renset tagrenderne 2 gange om året.

Hvornår kan I komme og rense tagrenderne?

Vi kommer og renser tagrenderne når du ønsker det. Vi er yderst fleksible ift. tidspunktet og tilrettelægger altid vores rensninger, så det passer til dit behov.