Plant jordbær i dine gamle tagrender

En tagrende som plantekasse kan faktisk være en super god idé! Har du nogensinde overvejet at bruge dine gamle brugte tagrender som plantekasse til at plante jordbær i? Den idé har Ole Sørensen taget et billedet af og sendt til os.

Ole har Flickr-siden os♥to tjek den ud her: https://www.flickr.com/photos/osto/18995380850/.
Vi synes ideen om at genbruge sin gamle tagrende som plantekasse er super god og det virker til, at tagrenderne fungerer fremragende til at plante jordbær i – MUMS.

En tagrende er en pladsbesparende plantekasse

Derudover er det meget pladsbesparende at dyrke forskellige ting i tagrender, da de kan hænges op overalt i stuen, udenfor eller hvor du ønsker det. Det kunne for eksempel være, hvis man bor i en mindre lejlighed, og stadig har lyst til at dyrke forskellige planter.

Bæredygtigt

Genbrug af tagrender er også en bæredygtig måde, at holde liv i sine gamle tagrender på. Bæredygtige tiltag som dette er med til at mindske, blandt andet PVC affald, som er meget vanskeligt at nedbryde for naturen. Det at genbruge sine gamle tagrender er derfor både pladsbesparende og bæredygtigt. Så hvad venter du på? Kom i gang med at give dine gamle tagrender et nyt liv 🙂 Udover at de får nyt liv kan du jo også glæde dig over at tagrenden som plantekasse kan give dig nogle super lækre jordbær 😉
En anden måde at tænke bæredygtighed ind i dine tagrender er også ved løbende at vedligeholde dem. Ved at rense dem og vedligeholde dem løbende kan du nemlig undgå at skulle udskifte tagrenderne og derved forlænge tagrendernes levetid betydeligt. Så en bæredygtig tankegang omkring dine tagrender kan faktisk også spare dig en del penge på en dyr udskiftning.
Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til en rensning af dine tagrender er du altid velkommen til at kontakte os.