Nye vs. gamle tagrender

Ofte vælger mange at skifte deres tagrender ud, når de er fyldte eller løber over. Det er dog ofte rigtig dyrt at udskifte til nye tagrenderne og du kan forlænge din tagrenders levetid betydeligt ved at vedligeholde dem. Det koster i gennemsnit 15.000-20.000 kroner for et normalt parcelhus at få nye tagrender. Men vidste du, at tagrendernes levetid kan forlænges i mange år ved at få renset tagrender én gang om året?
En tagrenderensning koster omkring 1.000 kroner for et almindeligt parcelhus, hvilket betyder at du kan få renset tagrenderne de næste 15-20 år og samtidig sikre, at tagrenderne ikke løber over eller stopper til for den samme pris som én udskiftning koster. Du kan derfor både spare penge og undgå større vandskader på dit hus ved jævnligt at få renset tagrender.

Vedligeholdelse vil forlænge dine tagrenders levetid og SPAR penge!

Selvom du vælger at få udskiftet dine tagrender, skal du altså stadig huske at vedligeholde tagrenderne efterfølgende, hvis du vil forlænge levetiden på tagrenderne. Hvis du ikke vedligeholder tagrenderne jævnligt vil dine nye tagrender hurtigt blive fyldte og slidte og derved kunne forårsage vandskader på dit hus. Nye tagrender er derfor ikke altid den bedste løsning, da en rensning ville kunne forlænge dine tagrenders levetid betydeligt og være med til at forhindre vandskader på dit hus. Selvom det kan virke som en uoverskuelig opgave at vedligeholde tagrenderne, kan det altså på sigt spare dig for mange penge. Du kan læse mere om hvordan du bedst renser dine tagrender her.
Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til en rensning af dine tagrender er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring i at vedligeholde og forlænge gamle tagrendes levetid.