Eftersyn af tagrenderne kan være en uoverskuelig opgave – også i Fredericia

Eftersyn og rensning af tagrender giver en god indikation af deres tilstand og en rensning kan være med til at forlænge tagrendernes levetid og i sidste ende spare mange penge, da misligeholdte tagrender kan give store vandskader. Med mange meter, eller endda kilometer, af tagrende kan overblikket over hvilke der kræver rensning til tider forsvinde, hvilket var tilfældet for et parcelhuskvarter lige udenfor Fredericia, mere præcis i Skærbæk. Salling Ejendomsadministration som administrerer de i alt 49 huse var på udkig efter en samarbejdspartner, der på den mest effektive måde, kunne tjekke tagrenderne og foretage rensning de steder hvor det var nødvendigt.

Kundetilfredshed, effektiv løsning og kvalitet

For Salling Ejendomsadministration var det vigtigt at få et overblik over hvilke tagrender og nedløb der havde behov for rensning og at opgaven kunne løses på den mest effektive måde så beboerne blev forstyrret mindst muligt. Tidsrammen for eftersyn og eventuel rensning af tagrenderne var ikke fastsat på forhånd.

“Som kunde hos TagrendeRensen ApS ved man at kvaliteten, i deres arbejde altid er i top. TagrendeRensen ApS er valgt af flere omgange, i forskellige sammenhænge. Der er aldrig oplevet andet end dygtige, kompetente medarbejdere, som leverer et pænt stykke arbejde og et flot resultat. Kompetente medarbejdere og god service er nøgleordet, for de mange projekter TagrendeRensen ApS varetager. Udelukkende positive oplevelser og derfor de bedste anbefalinger herfra.” – Rasmus Nielsen, Ejendomsadministrator, Salling Ejendomsadministration A/S

TagrendeRensen kunne med sine mange års erfaring løse opgaven på blot tre dage og for at give Salling Ejendomsadministration det ønskede overblik blev der taget billeder af samtlige tagrender. Under eftersynet viste det sig at flere tagrender havde brug for en rensning, hvilket TagrendeRensens medarbejder udførte og dokumenterede med et rensebevis.

Ikke sidste gang for Salling Ejendomsadministration

TagrendeRensen har af flere omgange varetaget rensning af tagrender og nedløb for Salling Ejendomsadministration. Hver opgave bliver dokumenteret med billeder og afslutningsvis bliver der udleveret et rensebevis som dokumentation på at tagrenderne er efterset og renset. Rensebeviset er ejerens dokumentation på at den nødvendige vedligeholdelse har fundet sted og dermed opfyldt sin pligt i forhold til forebyggelse af f.eks. vandskader.

Om projektet
Kunde: Salling Ejendomsadministration

Lokation: Skærbæk, lige uden for Fredericia

Tidsramme: Tre dage

Kerneudfordring: Kunden viste ikke hvilke tagrender, der skulle renses, og ville kun have renset de tagrender der var et behov. Derfor skulle der tages billeder af alle tagrender, og kun renses de steder, der var noget i tagrenderne.