Rens tagrenderne med en kraftig støvsuger

Når du selv renser tagrenderne er det formentlig med stige, handsker, skovl og måske en spand. Men som vi har skrevet før så er der et større udvalg af udstyr. Det sidste nye som vi arbejder med er stor tagrendestøvsuger, et system der gør det muligt at rense tagrender i op til 12 meters højde helt uden brug af stige og lift.
Valg af udstyr

Tagrendestøvsugeren eller R2D2, som vi kalder den, er en kraftfuld støvsuger, som hurtigt og effektivt kan rense f.eks. tagrender i op til 12 meters højde. Det er et system, der gør lift, stillads og stiger overflødige idet at medarbejderen har mulighed for at stå på jorden og gå langs tagrenden. R2D2 øger dermed også sikkerheden for medarbejderen.
En anden fordel ved at bruge en tagrendestøvsuger i forbindelse med rensning af tagrenderne er at støvsugeren med de dertilhørende kulfiberrør gør det muligt at nå tagrender eller skotrender der ellers kan være vanskelige at nå. Den gør altså rensning af tagrender og skotrender nemmere, samt gør det muligt at rense tagrenderne endnu mere effektiv.
Vi har endvidere monteret et GoPro-kamera, som transmitterer direkte ned til en mobiltelefon. Med dette er vi i stand til at tjekke tilstanden af tagrenden samtidig med at vi renser. Derudover tager bruger vi billederne i det rensebevis vi sender efterfølgende.
Din guide til bedre sikkerhed
For dig som måske selv renser tagrenderne lige efter bladene er faldet af træerne eller i forbindelse med forårsrengøringen er det ikke relevant at anskaffe en tagrendestøvsuger, men det er en løsning som vi hos TagrendeRensen kan tilbyde. Da vores egen R2D2 er nem at transportere og kan opsuge større mængder af vand kan vi rykke ud til akutopgaver, f.eks. tagrender og skotrender der er fyldt op med vand og risikoen for at vandet løber ind under taget er forhøjet.

Skal vi komme ud og rense dine tagrender med vores R2D2? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud.