Vælg det rigtige udstyr til tagrenderensning

Da vi startede med at rense tagrender, havde vi ingen fornemmelse af hvilket udstyr, der egnede sig bedst til at rense tagrender. Vi prøvede os derfor frem med hænderne og diverse skovle. Vi fandt hurtigt ud af, at udstyret betyder rigtig meget, både i forhold til at få tagrenderne renset bedst muligt, men også i forhold til effektiviteten.
Derfor begyndte vi blandt andet, at lave vores eget udstyr til tagrenderensning. Vi gik på opdagelse i diverse gør-det-selv forretninger for at finde lige nøjagtig det udstyr der egnede sig bedst til at rense tagrender.
Det bedste stykke udstyr til tagredenderensning vi har udviklet er en teleskopstang, hvor vi for enden har fastsat en urtepotteske. Med dette stykke udstyr sparede vi en hel del stige opstillinger, fordi vi nu kunne rense tagrenderne et meget længere stykke fra det samme sted. På den måde sparede vi altså en hel del tid ved ikke hele tiden, at skulle op og ned ad stigen. I dag har vi altid vores teleskopstang med når vi er ude og rense tagrender, det er noget af det bedste udstyr til tagrenderensning vi har.

Et andet stykke udstyr til tagrenderensning vi altid har med, når vi er ude og rense tagrender, er en autosvamp. En autosvamp er super god til, at suge det vand op, der ofte er i tagrenden. Samtidig er den også god til at få al slammet med, når man skubber det hen ad tagrenden.

Udover disse to hjælpemidler kan vi ikke understrege det nok, nemlig vigtigheden af, at bruge de rigtige handsker til at rense tagrender. Vi har efter lang tids søgen fundet de handsker, der egner sig bedst til at rense tagrender. De handsker vi bruger er nemlig både vandtætte, fleksible og kan holde hænderne varme.

Et sidste lille trick vi bruger, når vi renser tagrender, er at hænge spanden på en krog på tagrenden. På den måde skal man altså ikke selv tænke på, at have en spand i sin hånd imens man renser tagrenderne. Dette trick gør det også langt mere sikkert at rense tagrender.
Hvis du har nogle spørgsmål angående det at rense tagrender er du mere end velkommen til at skrive til os.
Orker du ikke at rense tagrenderne selv, så gør vi det gerne for dig 🙂
God fornøjelse med tagrenderne 🙂